top of page

JOSEFIN NILSSON VALENCIA

 

Ägare

Josefin Nilsson Valencia är VD för Actas Space och delägare i Actasgruppen. Josefin är ständigt på språng och arbetar i Malmfälten. 

"Alla dagar är olika, ibland blir det en heldag hos kund med riskanalyser och leda byggprojekt gällande tider, logistik och kvalitetsdokumentation, andra dagar är jag ute och pratar med nya kunder.”

När Josefin inte möter kunder har hon personalansvar, ser till att alla mår bra och är tillgänglig för eventuell problemlösning, stort som smått. Fakturahantering, svara på mail och telefonsamtal är också en självklar del av arbetsdagen. Josefin minns tydligt tacksamheten hon kände när hon fick förtroendet att bli delägare. Hon känner en stor stolthet över att det goda arbete hon och övriga medarbetare inom Actasgruppen gör tillsammans.

“Känslan när vi plötsligt når årsmålen på några månader för att vi jobbar så bra tillsammans är otrolig. Jag lärde mig en gång att dåliga rykten sprids snabbare och till fler än goda rykten. Vi är måna om att göra våra kunder nöjda så de fortsätter att tala gott om oss.”

Gällande arbetsmiljöarbetet önskar Josefin att man ska se det som den investering det verkligen är istället för en kostnad. Hon tipsar om att man gärna kan försöka att engagera personalen att berätta om arbetsmiljön ut deras synvinkel. Vad ser dom för risker? Ofta sitter dom på goda idéer och lösningar för en säkrare arbetsplats.

“Vet man inte var man ska börja, om man inte hinner eller om man helt enkelt vill anlita någon som hjälper till med riskanalys och åtgärdsförslag rekommenderar jag att man kontaktar oss på Actas!” 

Det bästa med att jobba inom Actasgruppen tycker Josefin är möjligheten att kombinera sina intressen och utbildningsområden inom tidsplanering, logistik, kvalitet, ekonomi, människor och säkerhet. Men även den goda stämningen inom bolaget bidrar till att hon trivs på jobbet. 

 

“Det mest inspirerande i mitt arbete är möjligheten att arbeta i ett härligt, blandat gäng. Att få stötta mina kollegor när dom tar sig an utmaningar som hjälper dem att växa. Då växer vi även tillsammans och driver företaget framåt.’

 

Vill du komma i kontakt med Josefin gör du det enklast på

josefin@actas.se eller telefon +46 (0) 76-338 35 13

Läs mer om våra tjänster

Kontaktuppgifter till samtliga medarbetare

bottom of page