top of page
NIKLAS BODIN

Ägare

Niklas Bodin grundade tillsammans med Johanna Bodin Actas 2015. Åtta år senare har han nu även anställt ett flertal kompetenta personer, öppnat fem kontor i Piteå, Gällivare, Piteå, Skellefteå och Umeå.

Men viktigast av allt; hjälpt till att skapa säkerhet på flera arbetsplatser.

Niklas börjar sin arbetsdag tidigt och då är det omvärldsbevakning, reflektion och kundbesök som står på schemat. Här utförs bland annat en informationsinhämtning tillsammans med deras skyddsorganisation eller av den utsedda specialister. 

Förutom kundbesök över hela Sverige blir det även en hel del kontorsarbete med granskning av giltighet, kontroll att rätt föreskrifter och standarder följs samt mycket detektivarbete med att hitta statistik och bedöma risker. Roligast i arbetet är återkopplingen av åtgärder som alltid sker ute hos kund.

Niklas känner en stor tacksamhet och glädje över de anställda inom Actasgruppen.

“Deras känsla för lagspel och kvalité är det som gör jobbet extra roligt!”

Extra stolt är han över det faktum att Actasgruppen nu skapat 15 arbetstillfällen och dessutom gör vi våra kunders arbetsplatser säkrare. 

"Det viktigaste är inte vad du har för roll utan att du alltid ser till säkerheten först oavsett om du är byggledare, projektansvarig eller projektledare, så är det alltid dom i verksamheten som kan göra störst skillnad.”

Vill du komma i kontakt med Niklas Bodin gör du det enklast på

niklas@actas.se eller telefon +46 (0) 70-795 01 62

Läs mer om våra tjänster

Kontaktuppgifter till samtliga medarbetare

bottom of page