top of page
riskanalys.jpg
VI ÄR ACTAS GRUPPEN

 

ACTAS-gruppen har funnits i sin nuvarande form sedan 2016 och var från början enbart inriktat på CE-märkning. Från start var det bara Niklas och Johanna Bodin som arbetade i företaget men det tog stor fart sommaren 2016 då ACTAS fick ett lång uppdrag i Kiruna gällande ombyggnationer av långlinjebandgångarna.  

 

I det projektet fanns det en byggledare vid namn Josefin Nilsson Valencia som från 2017 kom att bli delägare i ACTAS Gruppen och ansvarig för Malmfälten. Under 2017-2018 fick vi in Sofia, Renita, Carina, Jenny och Lena och vi insåg fort att vi var tvungna att geografiskt dela upp ledarskapet och ekonomin. ACTAS Konsult blev namnet för regionen söder om Kalix till Umeå och ACTAS Malmfälten blev Kalix till Narvik.  

 

2019 kom Roger, Per, Eva och Ingela in i ACTAS och våra tillsynsprojekt och byggledningsuppdrag växte markant.

 

2020 kom det tredje benet i ACTAS familjen, ACTAS Space som är ett fristående AB inriktad mot rymdindustrin där vi redan fått in vår första rymdingenjör, Diego.

Vi tror på framtiden, Covid -19 till trots och ser framåt med målet att bli en ännu bättre partner till våra kunder och en stark arbetsgivare i Norrbotten och Västerbotten.

2021 etablerade vi kontor i Skellefteå som snabbt växt till en stark partner för den framväxande industrin i bygden. Både då det gäller CE och arbetsmiljö.

2022 Blev ett år med konstant tillväxt och vid årets slut sysselsatte vi sjutton personer, stärkt vår kompetens både med att anställa flera arbetsmiljöingenjörer och CE/HaZop specialister. Vi har också vidareutbildat vår personal inom CE och arbetsmiljö

Hittills under 2023 har vi beslutat oss för att koncentrera vår verksamhet till CE och arbetsmiljö för att på bästa sätt kunna utveckla vårt erbjudande till våra kunder. Vi har öppnat ett kontor i Umeå och letar lokaler för etablering i Luleå.

 

Vi passar även på att tacka alla tidigare kollegor som gått vidare till andra jobb, men varit jätteviktiga i uppbyggnaden av ACTAS!

 

Niklas med medarbetare

Läs mer om våra tjänster

Kontaktuppgifter till samtliga medarbetare

bottom of page