riskanalys.jpg
VI ÄR ACTAS GRUPPEN

 

ACTAS-gruppen har funnits i sin nuvarande form sedan 2016 och var från början enbart inriktat på CE-märkning. Från start var det bara Niklas och Johanna Bodin som arbetade i företaget men det tog stor fart sommaren 2016 då ACTAS fick ett lång uppdrag i Kiruna gällande ombyggnationer av långlinjebandgångarna.  

 

I det projektet fanns det en byggledare vid namn Josefin Nilsson Valencia som från 2017 kom att bli delägare i ACTAS Gruppen och ansvarig för Malmfälten. Under 2017-2018 fick vi in Sofia, Renita, Carina, Jenny och Lena och vi insåg fort att vi var tvungna att geografiskt dela upp ledarskapet och ekonomin. ACTAS Konsult blev namnet för regionen söder om Kalix till Umeå och ACTAS Malmfälten blev Kalix till Narvik.  

 

2019 kom Roger, Per, Eva och Ingela in i ACTAS och våra tillsynsprojekt och byggledningsuppdrag växte markant.

 

2020 kom det tredje benet i ACTAS familjen, ACTAS Space som är ett fristående AB inriktad mot rymdindustrin där vi redan fått in vår första rymdingenjör, Diego.

 

Vi tror på framtiden, Covid -19 till trots och ser framåt med målet att bli en ännu bättre partner till våra kunder och en stark arbetsgivare i Norrbotten och Västerbotten.

 

Vi passar även på att tacka alla gamla kollegor som gått vidare till andra jobb, men varit jätteviktiga i uppbyggnaden av ACTAS!

 

/Josefin och Niklas med medarbetare

Läs mer om våra tjänster

Kontaktuppgifter till samtliga medarbetare